Huom Comboliinan myyjät! Muistathan että myyjän tuntia ei järjestetä toistaiseksi. Kun lopetat pöytäsi, sinun tulee tyhjätä myyntipaikka tuntia ennen sulkemisaikaa, sillä uudet pöydän aloittajat tulevat täyttämään paikkansa viimeisen aukiolotunnin aikana.

VUOKRASOPIMUSEHDOT

1. Jos vuokraat myyntipaikkaa enemmän kuin yhden viikon, sen tarjoushinta on sijainnista riippuen 25€ tai 29€ + 2,8% provisiomaksu. Yksittäisen kirppisviikon hinta on 32€+2,8% provisiomaksu. Provisio vähennetään bruttomyynnistä, eli kokonaismyynnistä kirpputoritilityksen yhteydessä (esim. jos myyt 100€:lla, tilityksestäsi vähentyy 2,80€).

2. Ensimmäisen viikon vuokra maksetaan etukäteen kassalla, ja muiden viikkojen pöytävuokrat vähennetään automaattisesti myyntisaldostasi. On omalla vastuullasi huolehtia, että saldoa on riittävästi vuokraa varten.

3. Yksi myyntiviikko on 7 myyntipäivää (esim. tiistai-maanantai).

4. Myyjän tunti on Combossa toukokuun ajan: arkisin klo 19-20, lauantaisin klo 18-19 ja sunnuntaisin klo 16-17. Kesä-elokuun ajan: arkisin klo 19-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16-17.  Myyjän tunnin aikana ei voi ostaa kirpputorituotteita.
Comboliinassa myyjän tuntia ei järjestetä toistaiseksi.

5. Voit halutessasi ostaa myyntipaikallesi siivouspalvelun hintaan 8€/viikko, jolloin myyntipaikkasi järjestetään päivittäin.

6. Tuotteiden myyntiä pystyy seuraamaan kirpparikalle.net -nettisivulla, jonka tunnukset lähetämme uusille asiakkaillemme sähköpostiin. Tunnukset pysyvät aina samana. Jos olet käyttänyt muiden kirpputorien KirppariKallea on tärkeää huomioida, että kirjaudut oikean kirpputorin tunnuksilla!


MYYNTIPAIKAN LOPETTAMINEN

7. Pöytä tulee irtisanoa vähintään kaksi vuorokautta etukäteen aukioloaikojemme puitteissa. Paikkasi jatkuu automaattisesti niin kauan, kunnes irtisanot sen. Irtisanomisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus halutessasi ostaa yksittäisiä lisäpäiviä hintaan 4€/päivä (esim. jos myyntiviikkosi loppuu perjantaina, pystyt halutessasi hyödyntää lisäksi vaikka viikonlopun myynnin).

8. Combossa myyntipaikka tulee olla lopetuspäivänä tyhjennettynä ja siivottuna ennen myyjän tuntia. Mikäli siivoaminen on jätetty tekemättä kunnolla tai sitä ei ole tehty ajoissa, veloitamme 5€. Henkarit voit jättää myyntipaikalle ja siivoustarvikkeita löydät myymälän henkarihyllystä. (Comboliinassa emme pidä toistaiseksi myyjän tuntia, eli sinun tulee tyhjätä myyntipaikkasi tuntia ennen sulkemisaikaa, sillä uudet pöydän aloittajat tulevat täyttämään paikkansa viimeisen aukiolotunnin aikana)

9. Jos joudumme tyhjäämään pöytäsi, tavarat tulee noutaa viikon sisällä. Tavaroista peritään säilytysmaksua 5€/päivä, ja noutamattomat tavarat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.


MYYNTITUOTOT

10. Pöydän päättyessä tilityksesi on noudettavissa kassalta seuraavana arkipäivänä henkilöllisyystodistusta vastaan, ja se säilyy noudettavissa vuoden ajan.  Myyntitilityksiä ei jaeta myyjän tunnin aikana.

11. Jos haluat nostaa rahaa kesken vuokrakauden, ilmoita siitä vähintään kaksi vuorokautta etukäteen. Välitilityksiä tehdään vain normaaleina arkipäivinä, ja koko siihen asti kertynyt summa tulee mukaan tilitykseen.


MYYTÄVÄT TUOTTEET JA HINNOITTELU

12. Merkitse hintalappuihin selkeästi mikä tuote on kyseessä. Kaikkien myyjien eduksi emme myy nimettömillä hintalapuilla merkittyjä tuotteita.

13. Tuotteet hinnoitellaan Combo kirppiksen viivakoodihintalapuilla, jotka tulostetaan arkeittain kassalla. Suosittelemme hinnoittelemaan arkit valmiiksi Kirpparikalle -nettisivun kautta, jolloin myynnin seuraaminen on selkeämpää. Toinen vaihtoehto on ostaa kynällä täytettäviä hintalappuarkkeja. (Kun hinnoittelet hintalaput valmiiksi Kirpparikalle -nettisivun kautta, näet myynninseurannassasi hinnan ja tuotenumeron lisäksi myös tuotteiden nimet. Kynällä täytetyistä hintalapuista näet myynninseurannassasi vain tuotenumeron ja hinnan. Tuotenumero on merkittynä hintalappuihin pöytänumeron alapuolelle.)

14. Vuokraan sisältyy henkarit ja yksi arkki tarrallisia hintalappuja. Yhdessä arkissa on 30 hintalappua, ja niitä voi ostaa lisää kassalta hintaan 0,50€/arkki. Tulostettuja hintalappuja ei voi kopioida.

15. Varmista että hintalappu on kiinnitetty kunnolla, ja viivakoodi on luettavissa viivakoodinlukijalla.

16. Saat tuoda myyntiin vain sellaisia tuotteita, jotka mahtuvat omalle myyntipaikallesi.

17. Jos muutat tuotteen hintaa, sinun täytyy korvata vanha hintalappu uudella. Hintoja ei saa sutata ja muuttaa, sillä sen voi tehdä hyllyjen välissä kuka tahansa.

18. Mikäli haluat lisätä paikallesi alennusprosentin, on omalla vastuullasi huolehtia alennuslappu pöytään ja sieltä pois. Ilmoita alennusmyyntijaksostasi kassalle, jotta saamme lisättyä tai poistettua sen tiedoistasi.

19. Aikuisviihdettä, käytettyä kosmetiikkaa, elintarvikkeita, lääkkeitä, käytettyjä alusvaatteita, piraattikopioita, kaasupulloja tai autonrenkaita ei saa tuoda myyntiin. Hygieniasyistä pehmustetut huonekalut ovat kiellettyjä. Kaikkien myytävien tuotteiden tulee olla laillisia.

20. Veitset ja vaaralliset esineet eivät kuulu turvallisuussyistä kirpputoripöytään, vaan ne on tuotava vitriiniin myyntiin.

21. CD:t ja pelien levyt voit jättää halutessasi kassalle, jos niiden hinta on vähintään 5€. Levyihin on merkittävä pöytä- ja asiakasnumerosi, sekä kotelon hintalapussa näkyvä tuotenumero (pieni numero pöytänumeron alapuolella). Lopettaessasi myynnin, muista huolehtia myymättä jääneet levyt mukaasi.

22. Mikäli sinulla on pienikokoisia tai arvokkaita tuotteita, joita et uskalla laittaa pöytääsi myyntiin, voit tuoda ne vitriiniin. Vitriinituotteista perimme myyntivaiheessa 10% lisäprovision. Tuotteet saavat olla kassan takana myynnissä kaksi kuukautta.

23. Mikäli myymäsi tuote maksaa 10€ tai enemmän, saat kiinnittää siihen hälyttimen ilmaiseksi. Se tulee asettaa tuotteeseen niin, että tuotteen hintalappu jää hälytinnappien väliin. Älä kiinnitä hälyttimiä vaatteiden pesulappuihin tai ripustuslenkkeihin, vaan kiinnitä se esimerkiksi tuotteen saumaan. Löydät tarkemmat ohjeet hälytinpöydältä ja autamme sinua tarvittaessa kassalla.

24. Mikäli haluat hälyttää alle 10€ tuotteen, voit ostaa hälyttimen kassalta hintaan 0,50€. Jos havaitsemme alle 10€ tuotteita joiden hälytintä ei ole maksettu etukäteen kassalla, perimme myynnistäsi 2€. Sama pätee tuotteisiin, joihin on kiinnitetty useita hälyttimiä.

25. Ilman hintalappua ajelehtivat tavarat viedään löytöhyllyyn, jossa ne säilyvät kaksi viikkoa. Noutamattomat tavarat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Jos hyllyysi ajelehtii tavaroita, jotka eivät kuulu sinne, voit tuoda ne kassalle.

26. Jos myymäsi levy tai elektroniikkatuote ei toimi tai olet peittänyt jonkin vian hintalapulla, ostavalla asiakkaalla on oikeus palauttaa se kahden vuorokauden sisällä. Tällöin tuotteen arvo korvataan asiakkaalle myyntisaldostasi.


MUUTA

27. Jos myyt tuotteita yrityksesi nimissä, sinun täytyy ilmoittaa meille y-tunnuksesi.

28. Combokirppis ei korvaa siitä riippumattomista syistä aiheutuneita vahinkoja.

29. Kaikki myymäsi tavarat ovat omalla vastuullasi. Combokirppis ei ole vastuussa rikkoutuneista tai hävinneistä tuotteista. Muistathan käyttää hälyttimiä ohjeiden mukaisesti, sekä tuoda korut ja pienet arvokkaat esineet vitriiniin myyntiin.

30. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

31. Mikäli seisotat varaamaasi paikkaa tyhjillään etkä peru sitä, olet velvollinen maksamaan pöytävuokraa.

HYVÄÄ MYYNTIÄ! :)