Huom Comboliinan myyjät! Muistathan että myyjän tuntia ei järjestetä toistaiseksi. Kun lopetat pöytäsi, sinun tulee tyhjätä myyntipaikkasi tuntia ennen sulkemisaikaa, sillä uudet pöydän aloittajat tulevat täyttämään paikkansa viimeisen aukiolotunnin aikana.

YLEISET VUOKRASOPIMUSEHDOT (Päivitetty 30.8.2021)

1. Myyntipöydän tarjoushinta on sijainnista riippuen 23€/27€ per viikko, jos vuokraat myyntipaikan vähintään kahdeksi viikoksi. Yksittäisen kirppisviikon hinta on 32€.

2. Ensimmäisen viikon vuokra maksetaan etukäteen kassalla. Muiden viikkojen pöytävuokrat vähennetään automaattisesti myyntisaldostasi. On omalla vastuullasi huolehtia, että myyntisaldoa on riittävästi vuokraa varten.

3. Yksi myyntiviikko on 7 myyntipäivää (esim. tiistai-maanantai).

4. Myyjän tunti on Combossa arkisin klo 19-20, lauantaisin klo 18-19 ja sunnuntaisin klo 16-17. Sen aikana ei voi ostaa kirpputorituotteita. Comboliinassa myyjän tuntia ei järjestetä toistaiseksi.

5. Voit halutessasi ostaa myyntipaikallesi siivouspalvelun hintaan 8€/viikko, jolloin myyntipaikkasi järjestetään päivittäin.

6. Tuotteiden myyntiä pystyy seuraamaan osoitteessa kirpparikalle.net. Lähetämme uusille asiakkaille tunnukset sähköpostiin. Tunnukset pysyvät aina samana. Jos olet käyttänyt muiden kirpputorien kirpparikallea, on tärkeää huomioida että kirjaudut oikean kirpputorin tunnuksilla.

MYYNTIPAIKAN LOPETTAMINEN

7. Pöytä tulee irtisanoa vähintään kaksi vuorokautta etukäteen aukioloaikojen puitteissa. Paikkasi jatkuu automaattisesti niin kauan kunnes irtisanot sen. Irtisanomisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa halutessasi yksittäisiä lisäpäiviä hintaan 4€/päivä. Jos myyntiviikkosi loppuu esim. perjantaina, pystyt halutessasi hyödyntää vielä lisäksi vaikka viikonlopun myynnin.

8. Combossa myyntipaikka tulee olla lopetuspäivänä tyhjennettynä ja siivottuna ennen myyjän tuntia. Mikäli siivoaminen on jätetty tekemättä kunnolla tai sitä ei ole tehty ajoissa, veloitamme 5€. Siivoustarvikkeita löydät henkarihyllyistä, ja henkarit saa jättää myyntipaikalle. (COMBOLIINASSA emme pidä toistaiseksi myyjän tuntia, eli sinun tulee tyhjätä myyntipaikkasi tuntia ennen sulkemisaikaa, sillä uudet pöydän aloittajat tulevat täyttämään paikkansa viimeisen aukiolotunnin aikana)

9. Jos joudumme tyhjäämään pöytäsi, tavarat ovat noudettavissa viikon sisään. Tavaroista peritään säilytysmaksua 5€/päivä, ja noutamattomat tavarat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

MYYNTITUOTOT

10. Pöydän päättyessä tilityksesi on noudettavissa kassalta seuraavana arkipäivänä henkilöllisyystodistusta vastaan. Tilityksesi säilyy noudettavissa vuoden ajan.

11. Jos haluat nostaa rahaa kesken vuokrakauden, ilmoita siitä vähintään kaksi vuorokautta etukäteen. Välitilityksiä tehdään vain normaaleina arkipäivinä, ja koko siihen asti kertynyt summa tulee mukaan tilitykseen. Jos haluat jättää myyntitilillesi rahaa, pystymme laittamaan toivomasi summan takaisin tilityksen noutamisen yhteydessä.

MYYTÄVÄT TUOTTEET JA HINNOITTELU

12. Merkitse hintalappuihin selkeästi mikä tuote on kyseessä. Kaikkien myyjien eduksi emme myy nimettömillä hintalapuilla merkittyjä tuotteita.

13. Tuotteet hinnoitellaan aina  viivakoodihintalapuilla, jotka tulostetaan kassalla. Suosittelemme hinnoittelemaan arkit valmiiksi Kirpparikalle -nettisivun kautta, sillä myynnin seuraaminen on näin selkeämpää. Toinen vaihtoehto on ostaa kynällä täytettäviä arkkeja. (Kun hinnoittelet hintalaput valmiiksi Kirpparikalle -nettisivun kautta, näet myynninseurannassasi myös tuotteiden nimet.)

14. Varmista että hintalappu on kiinnitetty kunnolla, eikä sitä ole taitettu viivakoodin kohdalta

15. Vuokraan sisältyy henkarit ja yksi arkki tarrallisia hintalappuja. Yhdessä arkissa on 30 hintalappua, ja niitä voi ostaa lisää kassalta hintaan 0,50€/arkki. Tulostettuja hintalappuja ei voi kopioida.

16. Jos myymme luvallasi hintalaputtoman tuotteen, se ei luo Kirpparikallen myynninseurantaan omaa riviä. Älä kuitenkaan huolestu, sillä tuote kasvattaa kokonaissaldoasi summan verran.

17. Saat tuoda myyntiin sellaisia tuotteita, jotka mahtuvat omalle myyntipaikallesi.

18. Jos muutat tuotteen hintaa, sinun täytyy korvata vanha hintalappu uudella. Hintoja ei saa sutata ja muuttaa, sillä sen voi tehdä hyllyjen välissä kuka tahansa.

19. Mikäli haluat lisätä paikallesi alennusprosentin, on omalla vastuullasi huolehtia alennuslappu pöytään ja sieltä pois. Ilmoita alennusmyyntijaksostasi kassalle, jotta saamme lisättyä tai poistettua sen tiedoistasi.

20. Aikuisviihdettä, käytettyä kosmetiikkaa, elintarvikkeita, lääkkeitä, käytettyjä alusvaatteita, piraattikopioita, kaasupulloja tai autonrenkaita ei saa tuoda myyntiin. Hygieniasyistä pehmustetut huonekalut ovat kiellettyjä.

21. Veitset ja vaaralliset esineet eivät kuulu kirpputoripöytään, vaan ne on tuotava myyntiin vitriiniin.

22. CD:t ja pelien levyt voit jättää halutessasi kassalle, jos niiden hinta on vähintään 5€. Levyihin on merkittävä pöytä- ja asiakasnumerosi, sekä kotelon hintalapussa näkyvä tuotenumero.

23. Mikäli sinulla on pienikokoisia tai arvokkaita tuotteita joita et uskalla laittaa pöytääsi myyntiin, voit tuoda ne vitriiniin. Vitriinituotteista perimme myyntivaiheessa 10% provision. Tuotteet saavat olla kassan takana myynnissä kaksi kuukautta.

24. Mikäli myymäsi tuote maksaa 10€ tai enemmän, hälyttimet ovat ilmaisia. Ne tulee asettaa tuotteisiin niin, että tuotteen hintalappu jää hälytinnappien väliin. Älä kiinnitä hälyttimiä vaatteiden pesulappuihin tai ripustuslenkkeihin, vaan kiinnitä se esimerkiksi tuotteen saumaan. Neuvomme sinua tarvittaessa kassalla.

25. Mikäli haluat hälyttää alle 10€ tuotteen, voit ostaa hälyttimen kassalta hintaan 0,50€. Jos havaitsemme alle 10€ tuotteissa hälyttimiä joista ei ole maksettu, meillä on oikeus veloittaa myynneistäsi 2€.

26. Ilman hintalappua ajelehtivat tavarat viedään löytöhyllyyn, jossa ne säilyvät kaksi viikkoa. Noutamattomat tavarat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Jos hyllyysi ajelehtii tavaroita jotka eivä kuulu sinne, voit tuoda ne kassalle.

27. Jos myymäsi levy tai elektroniikkatuote ei toimi tai olet peittänyt jonkin vian hintalapulla, ostavalla asiakkaalla on oikeus palauttaa se kahden vuorokauden sisällä. Tällöin niiden arvo korvataan asiakkaalle myynneistäsi.

MUUTA

28. Jos myyt tuotteita yrityksesi nimissä, sinun täytyy ilmoittaa meille y-tunnuksesi.

29. Combokirppis ei korvaa siitä riippumattomista syistä aiheutuneita vahinkoja.

30. Kaikki myymäsi tavarat ovat omalla vastuullasi. Combokirppis ei ole vastuussa rikkoutuneista tai hävinneistä tuotteista. Muistathan käyttää hälyttimiä ohjeiden mukaan, ja tuoda korut ja pienet arvokkaat esineet vitriiniin myyntiin.

31. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

32. Mikäli seisotat varaamaasi paikkaa tyhjillään etkä peru sitä, olet velvollinen maksamaan pöytävuokraa.

HYVÄÄ MYYNTIÄ! :)